Home

 

 

                
 

Home  

Another MidlifeCrisis
 

Another MidlifeCrisis bestaat uit bekende muzikanten uit de Katwijkse muziekscene met allemaal een jarenlange podiumervaring. Voor alle bandleden geldt dat hun muzikale carrière een belangrijke impuls kreeg tijdens hun middelbare schooltijd aan het Pieter Groen College in Katwijk.

De gitaristen André Schaap en Jos Beeloo speelden samen in diverse bands in de regio en bepalen nu  gezamenlijk de verrassende en spetterende melodielijnen van de band. Het drumstel wordt bemand door Gijs van der Plas die zijn muzikale carrière ooit begon in HMS Highschoolband. Koos Ouwehand, sinds, 2015 bassist van de band, is o.a. bekend van vroegere Katwijkse bands als Van Biermanshuijze, Prinz Claws en de legendarische Noordwijkse bands als Sir William Lawson Quintet, Speed en Jolie Louise tot de onvolprezen Trio de Dirkjes. Frontman van de band is Cor Zwaan, de niet te missen zanger, die ooit furore maakte met Sleepless Nights.

De setlijst van Another MidlifeCrisis bestaat uit bekende rockhits. Een live optreden van Another MidlifeCrisis is gegarandeerd uit je dak gaan met ouderwets dansbare Rock & Roll.

 

 

 

 

Ga naar
Facebook voor
meer info

 
Nieuws
Foto's
Repertoire
 
 
 
 
Contact
 

 

 info@anothermidlifecrisis.nl

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

website monitoring